Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Schilderijen van Nieuwegeinse kunstenares gestolen

Nieuwegein – Gezocht – Schilderijen van Nieuwegeinse kunstenares gestolen

Uit een gebouw aan de Schoolstraat in Nieuwegein zeven schilderijen van kunstenares Victoria Verdy gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de verdwenen schilderijen. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaken uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 3 oktober 2018.

Het gebeurt tussen 8 en 12 september 2018. Als het slachtoffer op woensdagochtend 12 september bij het pand in de Schoolstraat arriveert, staan de deur en een raam open. Tot haar grote schrik ontdekt ze dat zeven dierbare schilderijen zijn verdwenen.

Expositie

Ze zou binnenkort met haar schilderijen gaan exposeren in Amerika, maar dat gaat niet door. De schilderen zijn verdwenen. Victoriya is de wanhoop nabij. Het voelt alsof een deel van haarzelf gestolen is.

Schilderijen

De politie is op zoek naar de inbrekers en wil graag achterhalen waar de schilderijen nu zijn. Het zijn olieverfschilderijen en de afmetingen variëren van 40 x 60 cm, tot 1.20 x 1.20 m.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…