Home Utrecht Utrecht – Politie zoekt getuigen en camerabeelden misdrijf Bosboomstraat

Utrecht – Politie zoekt getuigen en camerabeelden misdrijf Bosboomstraat

De verdachte die gisteren werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 24-jarige vrouw, heeft een relatie gehad met het slachtoffer. De politie onderzoekt zijn rol bij het misdrijf en vraagt getuigen zich te melden.

Op woensdag 11 juli werd het levenloze lichaam van het slachtoffer gevonden in een woning aan de Bosboomstraat. Het bleek dat zij door geweld om het leven was gekomen. Later op de dag werd een 31-jarige man uit Nieuwegein aangehouden.  De verdachte is dezelfde persoon die aangewezen is als de stalker van het slachtoffer. De verdachte nam herhaaldelijk contact op omdat hij de relatie wilde herstellen. Van mishandeling of bedreiging was geen melding gedaan.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…