Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het Muntplein.. Het gaat om diverse varianten van het merk Chanel met een totale waarde van 4300 euro. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 6 juni 2018.

Tactiek

Het gebeurt op 22 maart 2018. De man pakt een cadeauverpakking uit het schap als hij de winkel binnenloopt. Samen met de vrouw kiest hij een plek in de winkel uit waarvan hij denk dat niemand hen ziet. Dan geeft de man één voor één flesjes parfum aan de vrouw. Het cadeaupakket gebruikt hij om de flesjes af te schermen. De vrouw stopt de flesjes in haar zwarte leren tas die kennelijk is geprepareerd. Want als de winkel uitloopt, gaan de alarmpoortjes niet af. Nadat de flesjes in de tas van de vrouw gestopt zijn, gaat de man naar de kassa en rekent het cadeaupakket af. Ondertussen loopt de vrouw naar buiten met haar tas vol gestolen parfumflesjes.

Signalementen

Verdachte 1:

 • man
 • Aziatisch uiterlijk
 • moedervlek op zijn linker wang
 • leeftijd 35 tot 45 jaar
 • lengte ongeveer 1,80 meter
 • halflang, zwart haar
 • droeg een groene jas met capuchon
 • had bruine halfhoge laarzen aan.

Verdachte 2:

 • vrouw
 • Aziatisch uiterlijk
 • leeftijd 35 tot 45 jaar
 • lengte ongeveer 1,65 meter
 • lang zwart haar dat ze droeg met een staart
 • droeg een zwarte parka
 • had een witte sjaal om
 • had een grote zwarte leren tas bij zich.
Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Overval restaurant Amersfoort

Op woensdagavond 13 februari rond 20.00 uur, overvielen twee mannen een restaurant op de Z…