Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt whisky en champagne

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt whisky en champagne

Een man en een vrouw stelen voor enkele honderden euro’s aan alcoholische dranken bij de groothandel aan de Grote Wade. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 9 mei 2018.

Het gebeurt woensdagmiddag 17 januari 2018 op industrieterrein De Liesbosch. Een medewerker van de groothandel ontdekt de diefstal die dag. Hij ziet dat er flessen uit de winkelvoorraad weg zijn, zonder dat deze door de kassa zijn geregistreerd. Uit de van de beveiligingscamere blijkt waar de flessen zijn gebleven.

Diefstal

Een man en vrouw komen aan het begin van de middag de groothandel binnen. Ze hebben hun oog laten vallen op de drankafdeling. De twee hebben aan twintig minuten genoeg om hun keuze te maken en hun jassen vol te stoppen met flessen whisky en champagne. Daarna verlaten de twee de winkel zonder te betalen met voor ongeveer vierhonderd euro aan flessen drank.

Signalementen

Verdachte 1:

 • vrouw
 • blanke huidskleur
 • normaal postuur
 • donker haar in een staartje en een strakke scheiding in het midden
 • droeg een korte, rode, gewatteerde jas
 • had een blauwe spijkerbroek aan.

Verdachte 2:

 • man
 • lichtgetinte huidskleur
 • normaal postuur
 • kort, donker haar, voorop kalend
 • droeg een bril
 • had een donkere jas aan
 • droeg een blauwe spijkerbroek
 • had een geruite sjaal om.
Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…