Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Op heterdaad aangehouden voor bedrijfsinbraak

Nieuwegein – Op heterdaad aangehouden voor bedrijfsinbraak

Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag 17 maart rond 15.30 uur aangehouden in verband met een bedrijfsinbraak op de Wattbaan.

De eigenaar die op bewakingsbeeld zag dat er werd ingebroken in zijn bedrijf belde direct de politie. Omdat het vermoeden bestond dat de verdachten nog in pand waren werd een politiehond ingezet. Deze pikte een vers spoor op dat leidde naar een kruipruimte. In de kruipruimte stond aardig wat water dat flink koud was. De twee kwamen uiteindelijk na aanroepen met natte kleding en lichte onderkoelingsverschijnselen tevoorschijn. Nadat ze waren geholpen door ambulancemedewerkers konden ze worden overgebracht naar het politiebureau. De twee aangehouden verdachten zitten nog vast en de recherche doet onderzoek.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…