Home Utrecht Utrecht – Getuigen gezocht van brandstichting

Utrecht – Getuigen gezocht van brandstichting

Op zaterdagavond 24 februari vlogen vijf voertuigen in brand aan de Heldinnenlaan. De politie vermoedt brandstichting en doet onderzoek.

Rond 21.20 uur kwam een melding van een autobrand. Agenten gingen erheen en zagen vijf voertuigen in brand staan. Eén daarvan was waarschijnlijk door de hitte zelf gaan rijden naar de overkant van de weg. De weg werd daarom aan beide kanten afgesloten. De brandweer was ter plaatse om de brand te blussen en kreeg na onderzoek het vermoeden van brandstichting. Toen het vuur gedoofd was heeft de forensische opsporing van de politie onderzoek ter plaatse gedaan. De sporen die zijn veiliggesteld worden onderzocht en ook de tactische recherche heeft een onderzoek ingesteld. Daarbij worden getuigen gezocht.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Ramkraak bij winkel, getuigen gezocht

Bij een winkel aan Het Masker heeft in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 december een…