Home Utrecht Utrecht – Brandstichtingen bij Jaarbeurs en centraal station Utrecht

Utrecht – Brandstichtingen bij Jaarbeurs en centraal station Utrecht

Op zaterdagavond 24 februari vonden kort na elkaar twee brandstichtingen plaats in de toiletruimte van de Jaarbeurs en het centraal station van Utrecht.

De brandmeldingen kwamen kort na elkaar om 18.30 en 19.15 uur binnen bij de brandweer en de politie en een relatie tussen beide branden is aannemelijk. Door de aanwezige sprinklerinstallatie werd de brand vrij snel geblust waardoor grotere schade beperkt bleef. Wel moest de stationshal voor korte tijd ontruimd worden. De politie neemt de zaak hoog op en doet onderzoek naar de beiden brandstichtingen. Op beide locaties zijn een groot aantal camera’s geïnstalleerd en de politie heeft alle beschikbare camerabeelden opgevraagd.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Scooterrijder rijdt opzettelijk motoragent omver

Een 22-jarige Amersfoorter is aangehouden nadat hij donderdagavond 15 november op de Zandk…