Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Hennepkwekerij ontdekt, verdachte aangehouden

Nieuwegein – Hennepkwekerij ontdekt, verdachte aangehouden

Maandag 5 maart werd op de Utrechthaven een hennepkwekerij ontdekt in een bedrijf. De kwekerij bleek verstopt achter een ‘valse’ muur.

Naar aanleiding van een anonieme melding over een mogelijke hennepkwekerij, deden agenten onderzoek in het pand. Binnen vonden zij een verborgen hennepkwekerij. De kwekerij zat achter een ‘valse’ muur die opgezet was. De ingang was verstopt door een kast ervoor te zetten. Er stonden 515 hennepplanten die in beslag genomen werden. Ook lag er al geoogste hennep van in totaal ruim 32 kilo. Ook dit werd in beslag genomen. Na onderzoek kon een 36-jarige man uit Houten als verdachte worden aangehouden. Hij zit vast. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het M…