Home Utrecht De Meern – Vrouw overleden na aanrijding

De Meern – Vrouw overleden na aanrijding

Maandagmiddag 19 februari reed een auto door onbekende reden tegen een verkeerspaal bij de afrit van de A12. De passagiere overleed later in het ziekenhuis.

Rond 12.00 uur reed een 81-jarige bestuurder uit IJsselstein op de afrit van de A12 richting De Meern. Door onbekende oorzaak reed hij van de weg af tegen een verkeerspaal aan. Hij en de 79-jarige passagiere uit IJsselstein moesten door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Beiden werden met ernstig letsel naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw overleed daar aan haar verwondingen. Het Tactisch Verkeersteam doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Maaltijdbezorger beroofd

In de wijk Nieuwland is een 16-jarige jongen die voor een Chinees restaurant maaltijden be…