Home Utrecht Utrecht – Getuigen gezocht van man die uit auto springt

Utrecht – Getuigen gezocht van man die uit auto springt

De politie zoekt getuigen van een incident, waarbij een man uit een rijdende auto is gesprongen. Hij werd gewond aangetroffen bij de Kenaustraat.

Op dinsdagavond 9 januari werden agenten naar de Kenaustraat gestuurd voor een man die gewond was aan zijn hoofd en armen, omdat hij uit een rijdende auto was gesprongen. Dit gebeurde nadat hij om onduidelijke reden tegen zijn wil was meegenomen. De man kon niet vertellen waar hij precies uit de auto was gesprongen, maar onderzoek wees uit dat dit rond 20.00 uur bij de Marnixlaan gebeurd zou moeten zijn, vermoedelijk ter hoogte van de rotonde met de Royaars van den Hamkade. De verdachten gingen er vervolgens vandoor in de auto, een grijze Opel Zafira. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Getuigen gezocht van beroving man op driewielfiets

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de beroving van een man op …