Home Utrecht Utrecht – Politie arresteert auto-inbrekers

Utrecht – Politie arresteert auto-inbrekers

Op woensdagavond 3 januari heeft de politie twee auto-inbrekers op heterdaad aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Rond 23.35 uur meldde een getuige dat twee personen een auto openbraken op de Lombokstraat. Eén van hen zat al in de auto. Bij het zien van de politie gingen beiden verdachten er direct vandoor, maar konden na een korte achtervolging worden aangehouden. Bij onderzoek van de auto bleek dat de ruit was ingeslagen en was geprobeerd om auto-onderdelen te verwijderen. De verdachten, inwoners van Utrecht en beiden 20 jaar oud, zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…