Home Utrecht Utrecht – Verlaten plaats ongeval

Utrecht – Verlaten plaats ongeval

Oudere vrouw met rollator op 20 december 2017 hard gevallen na mogelijke aanrijding. Politie zoekt getuigen.

Een 87-jarige vrouw liep woensdag 20 december tussen 09.00 uur en 09.30 uur met haar rollator op de Oeral. Het voetpad was belemmerd waardoor ze op het fietspad moest lopen. Een fietser wilde de vrouw passeren, maar door onbekende oorzaak reed ze tegen de rollator van de bejaarde vrouw aan. Hierdoor vielen zowel de vrouw als de fietser. Na de val reed de jonge vrouw op de fiets weg. Omstanders hielpen het slachtoffer en brachten naar een gezondheidscentrum. De vrouw hield een hoofdwond en botbreuk over aan de val.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Valse aangifte beroving

De politie maakt dossier op voor valse aangifte tegen een aangever die verklaarde op 12 ju…