Home Utrecht Utrecht – Aanhouding voor vernieling politieauto

Utrecht – Aanhouding voor vernieling politieauto

Zondagavond 31 december werd een ruit van een politieauto vernield. Een verdachte kon later worden aangehouden.

Rond 18.00 uur hadden agenten hun dienstvoertuig geparkeerd voor een flat aan de Tigrisdreef. Ze waren daar in verband met een melding van mishandeling. Een vrouw zou buiten geslagen zijn door een groep jongeren. Nadat de agenten haar geholpen hadden, bleek buiten dat een ruit van de politieauto was ingegooid. Er was niemand meer in de omgeving. Later meldde een oplettende getuige dat hij degene zag die de vernieling zou hebben gepleegd. Agenten hielden hem, 19 jaar uit Utrecht aan. De man zit vast voor nader onderzoek. Ook wordt onderzoek gedaan naar de mishandeling van de vrouw.

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Valse aangifte beroving

De politie maakt dossier op voor valse aangifte tegen een aangever die verklaarde op 12 ju…