Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Verkeersongeval met gewonde ; Oproep getuigen

Nieuwegein – Verkeersongeval met gewonde ; Oproep getuigen

Op maandagmiddag 18 december vond op de kruising van de Zuidstedeweg met de Voorstede een aanrijding tussen twee personenauto’s plaats. Eén inzittende raakt gewond. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Rond 13.15 uur stond de bestuurder van een grijze Citroen C3 stil in een voorsorteer vak op de Zuidstedeweg. Het betrof hier het voorsorteer vak voor linksaf in de richting van de Voorstede. Op het moment dat de bestuurder van de Citroen, de kruising overstak werd hij aangereden door een personenauto die de kruising naderde vanuit de richting van de Plettenburgbaan in de richting van de A.C. Verhoefweg. De inzittende van de Citroen, een 70-jarige inwoner van Nieuwegein, raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere personenauto betrof een 19-jarige inwoner van Utrecht. Hij reed in een grijze Alfa Romeo. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Valse aangifte beroving

De politie maakt dossier op voor valse aangifte tegen een aangever die verklaarde op 12 ju…