Home Utrecht Utrecht / Nieuwegein – Gezocht – Pinnen in Nieuwegein met in Utrecht gestolen bankpas

Utrecht / Nieuwegein – Gezocht – Pinnen in Nieuwegein met in Utrecht gestolen bankpas

Een jongeman pint in Nieuwegein met een in Utrecht gestolen bankpas. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 6 december 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Dinsdagavond 1 augustus 2017 rond 23.00 uur gaat een man naar het eethuis in de Kanaalstraat te Utrecht. Hij heeft zijn tas bij zich. In het eethuis ontmoet hij een kennis. Aan de tafel naast hen zitten drie andere mannen. En die zitten er nog steeds als hij even na middernacht vertrekt. Als hij thuiskomt, ontdekt hij dat hij zijn tas is vergeten in het eethuis.

Gestolen

Dan belt hij het eethuis om te vragen of ze zijn tas gevonden hebben, maar dat blijkt niet het geval. Wel was het een medewerker opgevallen, dat één van de drie mannen van de andere tafel, aan de tafel was gaan zitten waar het slachtoffer en zijn kennis hadden gezeten. En kort daarna was dat drietal weggegaan. Waarschijnlijk dus met de tas van het slachtoffer.

Pinnen

In die tas zat onder andere zijn bankpas. Hij laat zijn pas blokkeren, maar dan is er al 1000 euro mee gepind bij een geldautomaat aan het Weverstedehof in Nieuwegein. Op bewakingsbeeld is de pinner heel goed te zien. 

Signalement van de verdachte

  • jongeman
  • donkere huidskleur
  • kort zwart kroeshaar
  • dun zwart baardje en snor
  • droeg een donkere jas met capuchon met witte voering en een donkere kraag met roze randje.

Deze man komt wat betreft signalement overeen met één van de drie mannen in het eethuis.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…