Home Utrecht Utrecht – Overval op horecagelegenheid

Utrecht – Overval op horecagelegenheid

Een horecagelegenheid aan de Verlengde Houtrakgracht is op maandag 28 november het doelwit geweest van een gewapende overval. De twee daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen.

Net voor sluitingstijd, rond 21.00 uur, werden drie medewerkers overvallen door twee mannen. Eén van de overvallers hield een vuurwapen in zijn hand, waarmee hij de medewerkers bedreigde. De beide overvallers liepen vervolgens naar de kluis in het kantoor en renden kort daarna met de inhoud ervan de winkel uit.

Onderzoek

Direct na de melding werd door de politie onderzoek gedaan om de verdachten te vinden. Daarbij werd onder andere een politiehelikopter ingezet. Daarnaast werd een buurtonderzoek gedaan en verschillende getuigen gehoord. De beide overvallers werden helaas niet gevonden. Het politieonderzoek is dan ook nog steeds gaande.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…