Home Utrecht Nieuwegein / Utrecht – Gezocht – Getuigen gezocht in verband met doodschieten man in Nieuwegein

Nieuwegein / Utrecht – Gezocht – Getuigen gezocht in verband met doodschieten man in Nieuwegein

Op de Apolloburg in Nieuwegein is een man in zijn auto doodgeschoten. De verdachten gingen ervandoor in een auto. Kort daarna is bij de Haarrijnse Rading in Utrecht een uitgebrande auto aangetroffen. Kort daarna heeft de politie twee verdachten gearresteerd. De recherche roept getuigen en mensen met beelden van de vluchtende daders op zich te melden.

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 29 november 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt 's ochtends vroeg op dinsdag 28 november 2017. Om 07.50 uur opent een schutter op de Apolloburg het vuur op een 43-jarige man. Het slachtoffer wordt dodelijk getroffen en overlijdt in zijn auto. Rond 08.10 uur staat er een auto in brand bij de Haarrijnse Rading in Utrecht. Een getuige ziet een zwarte auto wegrijden. Aan de hand van het kenteken weet de politie die auto te traceren en zet de achtervolging in. In de buurt van het AMC in Amsterdam rijdt de politie de auto klem. De inzittenden zijn twee 24 -jarige mannen uit Amsterdam en Amstelveen. De politie arresteert hen en doet onderzoek naar hun betrokkenheid bij het schietincident in Nieuwegein.

Getuigenoproep

De politie wil nog altijd heel graag in contact komen met getuigen van het schieten op de Apolloburg in Nieuwegein, mensen die gezien hebben dat de auto in brand werd gestoken in Utrecht of met mensen die andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn. Bijvoorbeeld doordat zij tussen de Apolloburg in Nieuwegein en de Haarrijnserading in Utrecht een zwarte auto opvallend hebben zien rijden. Ook als mensen dashcambeelden hebben dan wil de politie die graag hebben.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Nieuwe sporen richting verdachte van schietincident Noordeloos, Gerel Palm

Hoe komt het rijbewijs van Gerel Palm in Nieuwegein? Wie heeft Gerel onlangs in Nederland …