Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Flessen whisky gestolen bij slijterij in Nieuwegein – Verdachte aangehouden

Gezocht – Flessen whisky gestolen bij slijterij in Nieuwegein – Verdachte aangehouden

Verdachte aangehouden! De winkeldief die zeven flessen whisky wist te stelen bij slijterij Mitra aan het Muntplein in Nieuwegein is vrijdag 10 november aangehouden. Bureau Hengeveld besteedde in de uitzending van woensdag 8 november ook aandacht aan deze diefstal en toonde de beelden van de winkeldief. Deze 38-jarige verdachte werd vrijdag 10 november in de Voorthuizen op heterdaad betrapt toen hij sterke drank aan het stelen was. De verdachte is verzekering gesteld en de recherche doet onderzoek naar de diefstallen. Op dit moment wordt de verdachte gelinkt aan meerdere soortgelijke diefstallen in het land.  

Verdachte aangehouden!

De winkeldief die zeven flessen whisky wist te stelen bij slijterij Mitra aan het Muntplein in Nieuwegein is vrijdag 10 november aangehouden. Bureau Hengeveld besteedde in de uitzending van woensdag 8 november ook aandacht aan deze diefstal en toonde de beelden van de winkeldief. Deze 38-jarige verdachte werd vrijdag 10 november in de Voorthuizen op heterdaad betrapt toen hij sterke drank aan het stelen was. De verdachte is verzekering gesteld en de recherche doet onderzoek naar de diefstallen. Op dit moment wordt de verdachte gelinkt aan meerdere soortgelijke diefstallen in het land.

 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Gezocht – Verdachte van schietincident Noordeloos; Gerel Palm

Een automobiliste die in de nacht van zaterdag 10 december 2016 langs een weiland in Noord…