Home Utrecht Utrecht – Bestuurder onder invloed van drugs

Utrecht – Bestuurder onder invloed van drugs

Zondagochtend 29 oktober hielden agenten een bestuurder aan die veel te hard reed en onder invloed van drugs was.

Rond 08.10 uur zagen surveillerende agenten een auto vanuit de richting Almere met hoge snelheid rijden in de richting van Utrecht. De bestuurder bleek bij de wegwerkzaamheden een snelheid van 150 km/u te halen terwijl 90 km/u was toegestaan. Ze gaven de bestuurder een volgteken en namen de afslag Hilversum. De bestuurder negeerde dit teken en ging er met hoge snelheid vandoor. Een achtervolging werd ingezet waarbij snelheden van 230 km/u werden gehaald. De bestuurder nam de afslag Bilthoven/Maartensdijk maar kon door zijn snelheid de bocht niet halen en crashte. Hij, 28 jaar uit Utrecht, raakte niet gewond. Bij een speekseltest bleek hij onder invloed van THC. De Utrechter werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met proces-verbaal heengezonden.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…