Home Utrecht Helmond – Tweede aanhouding in reeks woningovervallen

Helmond – Tweede aanhouding in reeks woningovervallen

In het onderzoek naar een reeks woningovervallen in de regio is maandagmiddag 30 oktober een tweede verdachte aangehouden.

Het gaat om een 57-jarige man uit Helmond. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval op 6 augustus van dit jaar in Deurne. Een 74-jarige man werd toen in zijn slaap overvallen in zijn woning aan de Wittedijk.  Ook wordt de opgepakte Helmonderv verdacht  op 21 mei2017 een bejaarde man in zijn woning aan de Hendrik Venemanstraat in Son hebben overvallen. Ook in dit geval is het slachtoffer (83) in zijn slaap verrast. Tevens zou hij hebben geprobeerd in te breken in een woning in het Limburgse Well. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…