Home Utrecht Utrecht – Heler aangehouden

Utrecht – Heler aangehouden

Na een achtervolging waarin de verdachte een nat pak haalde, is hij aangehouden voor heling van een scooter.

Woensdagavond 25 oktober zagen agenten rond 20.20 uur een scooter op de Dr. M.A. Tellegenlaan rijden, waarvan de lichten niet aan waren. Toen zij de bestuurder hierover aanspraken, ging hij er vol gas vandoor. Na een achtervolging door Park Transwijk, reed hij zich klem onder de brug en viel in het water. Hij klom er aan de overkant uit en rende weg richting de Lomanlaan. Op de Cor Vlotlaan werd hij aangehouden. Deze 29-jarige Groninger is meegenomen naar het politiebureau op verdenking van heling. De kentekenplaten op de scooter zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig. Verder maakte de man meerdere verkeersovertredingen.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…