Home Utrecht Utrecht – Getuigen van straatroof gezocht

Utrecht – Getuigen van straatroof gezocht

Zondagochtend vroeg werd een 21-jarige Utrechter beroofd op de Kapteynlaan.

Zondag 15 oktober rond 04.30 uur liep het slachtoffer op de Kapteynlaan. Een man fietste naar hem toe en bedreigde hem met een steekwapen om zijn telefoon af te geven. Het slachtoffer weigerde en er ontstond een worsteling. De slachtoffer raakte hierbij lichtgewond. De man ging er fietsend met zijn telefoon vandoor ging richting het Griftpark.

 

Agenten vonden de verdachte niet meer, ook de politiehond ving geen spoor meer op. De politie vraagt getuigen, bijvoorbeeld de inzittenden van een wit busje dat langsreed tijdens de beroving, om contact op te nemen via 0900-8844.

 

Signalement van de verdachte:

•              getinte man van 1.80 – 1.85 meter

•              Smal postuur

•              bruin/zwart krullend/golvend haar tot oorlengte

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…