Home Utrecht Utrecht / Vleuten – Gezocht – Pinnen met gestolen bankpas

Utrecht / Vleuten – Gezocht – Pinnen met gestolen bankpas

Twee vrouwen worden in winkelcentrum Terwijde beroofd van hun bankpassen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje onderaan de pagina. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 4 oktober 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Rommelige situatie

Het gebeurt op 24 mei 2017. Twee zussen op leeftijd doen boodschappen in het winkelcentrum aan het Ella Fitzgeraldplein. Eén van hen zit in een rolstoel. Ze kopen wat spullen in de drogisterij en zijn die bij de kassa aan het inpakken. Dan ontstaat er een rommelige situatie. Meerdere mensen lijken zich aan de rolstoel van één van de zussen te ergeren en beginnen te dringen. Vermoedelijk op dat moment ziet een dief kans de bankpassem van de zussen te stelen uit het tasje dat om de nek van de gehandicapte vrouw hangt.

Pinnen

Nog dezelfde middag neemt een man op de Hindersteinlaan in Vleuten bij de geldautomaat van de bank bijna 700 euro op met de pas van één van de twee zussen. Even later pint dezelfde man bij de bank aan de Schoolstraat 800 euro van de rekening van de andere zus. In totaal steelt de man dus zo'n 1500 euro van de zussen.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…