Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Brandstichting tuinhuisje

Nieuwegein – Gezocht – Brandstichting tuinhuisje

Twee mannen steken ‘s nachts aan het Geinoord een tuinhuisje in brand. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 27 september 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Hetr gebeurt op 7 juli 2017 kort na middfagnacht. Een bewoner van het Geinoord schrikt wakker van een harde knal en een flits. Hij denkt dat ergens de bliksem is ingeslagen. Maar later blijkt dat zijn tuinhuis in brand staat. Op bewakingsbeeld is te zien dat twee mannen een fakkel aansteken en op de veranda van het tuinhuisje gooien. De fakkel zorgt voor een felle flits en een harde knal, gevolgd door vlammen die snel om zich heen slaan De brandweer heeft de brand geblust. Het motief van de brandstichting is nog onduidelijk.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…