Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Inbraak bij tennisclub

Nieuwegein – Gezocht – Inbraak bij tennisclub

In het holst van de nacht breken dieven in bij het clubhuis van tennisvereniging Rijnhuyse aan de Rond het Fort. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 20 september 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt eind mei 2017. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee mannen over het terras van de tennisvereniging lopen. Ze slaan een terrasdeur in en gaan het clubhuis binnen. Niet veel later komen ze weer naar buiten. Ze hebben niets buitgemaakt, omdat de kassa leeg was. Bij de tennisclub is geen contant geld aanwezig, omdat bezoekers alleen met pin kunnen afrekenen. De mannen zijn niet goed te zien op bewakingsbeelden. Toch hoopt de politie dat er mensen zijn die ze herkennen aan hun postuur en kleding. Op de beelden is te zien dat ze vertrekken op een scooter. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…