Home Utrecht Utrecht – Inbreker ontkomt na bedreiging getuige

Utrecht – Inbreker ontkomt na bedreiging getuige

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september heeft een alerte getuige op de Bekkerstraat een inbreker op heterdaad een inbreker. De getuige dwong de inbreker de tas met vermoedelijk gestolen spullen achter te laten, maar werd vervolgens bedreigd met een steekwapen. De dader en een tweede verdachte wisten te ontkomen.

Omstreeks middernacht zag de getuige een inbreker uit het raam van een woning klimmen. De getuige begon te roepen en zette de achtervolging in richting de Goedetsraat. Verderop voegde een tweede man zich bij de verdachte, vermoedelijk een mededader.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht/Gooi- en Vechtstreek/ Flevoland – Bijna 100 bestuurders beboet voor gevaarlijk weggedrag

Tijdens twee actiedagen gericht op gevaarlijk rijgedrag ten opzichte van vrachtwagens heef…