Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Brandstichting auto

Nieuwegein – Brandstichting auto

Een auto die geparkeerd stond aan de Gazelleweide is dinsdagavond in brand gestoken. Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie en melding van de brand. Op basis van informatie uit de buurt gaat de politie uit van brandstichting. De auto is afgesleept voor onderzoek.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets hebben gezien van de brandstichting. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…