Home Utrecht Utrecht – Verdachte dodelijk steekincident Utrecht aangehouden

Utrecht – Verdachte dodelijk steekincident Utrecht aangehouden

De 34-jarige man die werd gezocht naar aanleiding van een dodelijk steekincident aan de Wijnesteinlaan van 3 mei jl. is aangehouden.

De verdachte werd op maandag 4 september bij een politiecontrole in Spanje gecontroleerd en aangehouden, omdat hij op de Nationale Opsporingslijst stond. Na verificatie van zijn identiteit kon vandaag met zekerheid worden vastgesteld dat het gaat om de gezochte verdachte. Hij zit nog in Spanje, maar zal worden uitgeleverd aan Nederland. De verdachte is van de Nationale Opsporingslijst gehaald en ook de beloning van het Openbaar Ministerie is ingetrokken.

Die woensdagochtend 3 mei werd de 18-jarige Luel op straat neergestoken. Toegesnelde hulp mocht niet meer baten. Hij overleed op weg naar het ziekenhuis. De recherche startte direct een groot onderzoek. Daarbij werd de afgelopen maanden actief gezocht naar een 34-jarige man die als verdachte werd aangemerkt. Op meerdere plekken werden de afgelopen maanden huiszoekingen verricht. Ook is er gezocht naar het steekwapen dat nog steeds niet is gevonden.

Uw tip!

Het onderzoeksteam is nog steeds op zoek naar getuigen, mensen die het steekincident hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken. Mogelijk dat er nu wel mensen zijn die met de politie willen praten.

Heeft u informatie dat kan helpen bij het onderzoek, of weet u meer over dit steekincident? Geef dit dan door via onderstaand tipformulier. Ook kunt u bellen met de politie via 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800-7000.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…