Home Utrecht Utrecht – Gezocht – Update: getuigen dodelijk steekincident gezocht

Utrecht – Gezocht – Update: getuigen dodelijk steekincident gezocht

In de Utrechtse wijk Hoograven is op 3 mei 2017 aan de Wijnesteinlaan de 18-jarige Luel Ymesgen Lebasi neergestoken. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij later in het ziekenhuis overleed. De politie heeft de verdachte gearresteerd, maar het onderzoek is nog in volle gang.

Bekijk het filmpje van het YouTube-kanaal van AVRO's Opsporing Verzocht. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van dat programma van 5 september 2017. Ook het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedde aandacht aan de zaak. Dat was in de uitzending van 6 september 2017. Beide programma's besteedden ook al eerder aandacht aan de zaak.

Het incident vond plaats op de stoep voor Villa Vrede, een opvanghuis voor mensen zonder verblijfsvergunning. Het 18-jarige slachtoffer uit Eritrea kwam daar geregeld. De verdachte was er ook een vaste bezoeker. Hij is van Marokkaanse afkomst en 34 jaar oud.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…