Home Utrecht Utrecht – Aanhouding na verlaten plaats ongeval

Utrecht – Aanhouding na verlaten plaats ongeval

Vrijdagavond 1 september houden agenten een verdachte aan na het veroorzaken van een aanrijding op de Paramaribostraat. In de vluchtauto lag een nep-handgranaat. Een onderzoek naar de verdachte is ingesteld en de recherche zoekt getuigen.

Rond 21.30 uur zien surveillerende agenten een auto door rood rijden. De agenten willen de bestuurder van de auto hier op aanspreken, maar de auto gaat er vandoor. Een achtervolging wordt ingezet over de Laan van Nieuw Guinea. Op de kruising met de Paramaribostraat  komt de vluchtauto in botsing met een andere weggebruiker. Bij deze aanrijding raakt ook een geparkeerde auto beschadigd. De verdachte rijdt vervolgens de Paramaribostraat in en verlaat de auto. De agenten gaan te voet verder met de achtervolging en weten de verdachte op de Kanaalweg aan te houden.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Beroving op het Karrespoor

Maandagmiddag 16 juli werd op het Karrespoor een man beroofd van zijn scooter en zijn geld…