Home Utrecht De Meern – Verdachte brandstichting auto aangehouden

De Meern – Verdachte brandstichting auto aangehouden

Op donderdag 31 augustus heeft de politie dankzij een alerte melder een verdachte van brandstichting aangehouden. De politie doet aanvullend onderzoek en vraagt getuigen om informatie.

Rond 22.50 uur zag een getuige dat bij de kruising van de Milan Viscontilaan met de Kruiswortel een auto in brand werd gestoken. De verdachte ging er daarop vandoor met een fiets richting de Balije. De politie ging met meerdere eenheden naar de melding en zagen op de Zandweg een man fietsen die voldeed aan het doorgegeven signalement. Deze 34-jarige man uit Utrecht is aangehouden en zit vast voor onderzoek en verhoor.

De auto brandde hevig. De brandweer heeft het voertuig geblust. De eigenaar van het voertuig heeft aangifte gedaan van brandstichting en ter plekke heeft de politie met diverse getuigen gesproken. Vandaag vindt een aanvullend buurtonderzoek plaats. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie in De Meern via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000 of via M-online.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…