Home Utrecht Utrecht – Woningoverval Utrecht

Utrecht – Woningoverval Utrecht

Op zondagavond 27 augustus werden de bewoners van een woning aan de Prinses Irenelaan overvallen door twee onbekende mannen. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.15 uur werd de woningoverval gemeld. Agenten gingen erheen en troffen een man en een vrouw aan. De man vertelde dat hij rond 22.30 uur zijn woning inging, toen er, bij het dichtdoen van de deur, ineens tegen de deur werd geduwd. Twee mannen kwamen de woning in en gooiden het slachtoffer op de grond. Een vrouw, die ook aanwezig was, kwam op het rumoer af en stuitte op de overvallers. Zij werd eveneens tegen grond gewerkt, waarna de verdachten het huis doorzochten. Uiteindelijk gingen zij er met onbekende buit vandoor en konden de hevig geschrokken slachtoffers de politie alarmeren.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…