Home Utrecht Utrecht – Steekincident

Utrecht – Steekincident

Op zaterdag 26 augustus vond een steekincident plaats in een wooncomplex aan het Leuvenplein. Een 31–jarige man werd in een woning in de nek gestoken met een steekwapen. Op aanwijzing van getuigen kon kort daarna een verdachte – woonachtig in het complex – worden aangehouden.

Rond 20.30 uur kreeg de politie melding van het steekincident en ging met meerdere eenheden naar het Leuvenplein. Hier troffen zij de gewonde 31-jarige man uit Breda aan. De man is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ter plekke sprak de politie met meerdere getuigen en deed onderzoek. Op basis hiervan werd kort daarna een verdachte aangehouden in zijn woning, dit is een ander appartement in het wooncomplex.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en vermoedt dat de man verward is. Hij zit vast voor nader onderzoek en verhoor.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Nieuwe sporen richting verdachte van schietincident Noordeloos, Gerel Palm

Hoe komt het rijbewijs van Gerel Palm in Nieuwegein? Wie heeft Gerel onlangs in Nederland …