Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Opgeloste zaak: portemonnee gestolen bij bouwmarkt

Gezocht – Opgeloste zaak: portemonnee gestolen bij bouwmarkt

Bij de servicebalie van bouwmarkt aan de Veldwade heeft een klant de portemonnee van een andere klant meegepikt. De politie zocht de nog onbekende verdachte, riep deze op om zichzelf te melden en vroeg intussen het publiek om tips. Inmiddels weet de politie wie de verdachte is. Het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedde op 23 augustus aandacht aan deze zaak. Verdachte onherkenbaar in beeld Het gebeurde op 6 februari 2017. Een man die samen met een vriend naar de bouwmarkt ging om plintlatten terug te brengen, zag dat de klant die vóór hem aan de beurt was zijn portemonnee bij de servicebalie liet liggen. In plaats van dat hij de klant of een medewerker waarschuwde, pikte hij de portemonnee zelf mee. De verdachte staat op beelden van de beveiligingscamera. Om de man de kans te geven, zichzelf te melden bij de politie, is hij onherkenbaar gemaakt. Als hij niet zou reageren, dan zouden na een week de herkenbare beelden van de man uitgezonden worden. Verdachte meldt zich bij politie De oproep aan de verdachte had succes. Hij heeft zich voor verhoor bij de politie gemeld. De verdachte is een 30-jarige man uit De Meern.

Bij de servicebalie van bouwmarkt aan de Veldwade heeft een klant de portemonnee van een andere klant meegepikt. De politie zocht de nog onbekende verdachte, riep deze op om zichzelf te melden en vroeg intussen het publiek om tips. Inmiddels weet de politie wie de verdachte is. Het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedde op 23 augustus aandacht aan deze zaak.

Verdachte onherkenbaar in beeld

Het gebeurde op 6 februari 2017. Een man die samen met een vriend naar de bouwmarkt ging om plintlatten terug te brengen, zag dat de klant die vóór hem aan de beurt was zijn portemonnee bij de servicebalie liet liggen. In plaats van dat hij de klant of een medewerker waarschuwde, pikte hij de portemonnee zelf mee. De verdachte staat op beelden van de beveiligingscamera. Om de man de kans te geven, zichzelf te melden bij de politie, is hij onherkenbaar gemaakt. Als hij niet zou reageren, dan zouden na een week de herkenbare beelden van de man uitgezonden worden.

Verdachte meldt zich bij politie

De oproep aan de verdachte had succes. Hij heeft zich voor verhoor bij de politie gemeld. De verdachte is een 30-jarige man uit De Meern.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…