Home Utrecht Utrecht – Verdachte aangehouden na inbraak bij coffeeshop

Utrecht – Verdachte aangehouden na inbraak bij coffeeshop

In de nacht van zondag 20 op maandag 21 augustus werd er ingebroken bij een coffeeshop aan de Vlampijpstraat. Na een korte zoektocht kon een verdachte worden aangehouden.

Rond 3.45 uur kwam de melding van de inbraak, die op dat moment nog gaande was. Agenten spoedden zich erheen en zagen de verdachten vluchten op een scooter. Deze raakte op een gegeven moment uit zicht, maar vervolgens werd gezien dat twee personen over een hek klommen bij een bedrijventerrein aan de Cartesiusweg. Met hulp van een politiehond werd het terrein afgezocht en werd een 17-jarige jongen uit Utrecht aangetroffen en aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak en zoekt nog mogelijke andere verdachten.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…