Home Utrecht Utrecht – Inbrekers in kelder

Utrecht – Inbrekers in kelder

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus werd er ingebroken in een kelder van een pand aan de Neckardreef. Twee verdachten konden worden aangehouden.

Rond 00.15 uur kwam de melding dat er mogelijk werd ingebroken. Toegesnelde agenten zetten de omgeving af en gingen het pand in. De daders probeerden via de achterzijde van het pand te vluchten. Eén van hen kon direct worden aangehouden, de ander rende het pand weer in. Hij werd binnen aangehouden. De twee, 35 jaar uit Vleuten en 52 jaar uit Utrecht, zitten vast. In het pand werden inbrekerswerktuigen gevonden die meegenomen werden voor verder onderzoek.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Beroving op het Karrespoor

Maandagmiddag 16 juli werd op het Karrespoor een man beroofd van zijn scooter en zijn geld…