Home Utrecht Utrecht – Verdachten vluchten weiland in, politiehond volgt het spoor

Utrecht – Verdachten vluchten weiland in, politiehond volgt het spoor

In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 augustus hielden agenten twee verdachten aan voor een poging inbraak aan de Rijksstraatweg. De twee waren een weiland in gevlucht maar verstoppen lukte niet.

Rond 00.05 uur kwam de melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning. Toegesnelde agenten zetten de omgeving af. In de tuin werd inbrekerswerktuig gevonden en er was geprobeerd in de woning in te breken.  Een politiehond kon het spoor van de verdachten volgen. De twee waren vermoedelijk via sloten de weilanden ingevlucht. Op een gegeven moment zagen agenten de twee in het gras liggen. De verdachten renden weg. Toen er aangeven werd dat de politiehond ingezet zou worden, stopten ze en kwamen naar de agenten toe. De twee jongens van 15 en 17 jaar uit Utrecht werden aangehouden. Ze zitten vast voor nader onderzoek.  

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Utrecht/Gooi- en Vechtstreek/ Flevoland – Bijna 100 bestuurders beboet voor gevaarlijk weggedrag

Tijdens twee actiedagen gericht op gevaarlijk rijgedrag ten opzichte van vrachtwagens heef…