Home Utrecht Utrecht – Aanhouding voor dealen in harddrugs

Utrecht – Aanhouding voor dealen in harddrugs

Woensdagmiddag 2 augustus hielden agenten op de Oranjerivierdreef twee verdachten aan op verdenking van dealen in harddrugs.

Rond 12.30 uur kwam de melding dat er mogelijk gedeald werd vanuit een auto op de Nigerdreef. Toen agenten daar aankwamen, reed de auto weg. In eerste instantie reageerde de bestuurder niet op het stopteken, maar zette de auto uiteindelijk aan de kant bij de Oranjerivierdreef. Agenten zagen in de auto drugs liggen en hielden de twee mannen van 22 jaar uit Bilthoven en Utrecht aan. Bij fouillering werd bij één van de verdachten tientallen bolletjes vermoedelijk harddrugs aangetroffen. De andere verdachte had een hoeveelheid contant geld bij zich en enkele telefoons. De auto werd in beslag genomen voor verder onderzoek. De twee zitten vast.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…