Home Utrecht Utrecht – Fietser ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

Utrecht – Fietser ernstig gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

Donderdagavond 27 juli werd op het 5 Mei plein een fietser geschept door een auto. Hij raakte ernstig gewond. De automobilist ging ervandoor.

Rond 23.15 uur stak een 60-jarige fietser uit Utrecht het 5 Mei plein over. Hij werd hierbij geschept door een auto en kwam ten val. De Utrechter was niet aanspreekbaar en werd naar een ziekenhuis gebracht waar bleek dat hij onder andere meerdere botbreuken heeft. De automobilist was doorgereden.

Op de plaats van het ongeval was een kentekenplaat achtergebleven. Ook werd op de Van Eysingalaan de auto teruggevonden. Een onderzoek naar wie de auto bestuurde is ingesteld. Ook wordt de toedracht van het ongeval verder onderzocht. Heeft u iets gezien en/of andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bent u de bestuurder geweest van de auto? Meld u dan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…