Home Utrecht Utrecht – Graffitispuiter aangehouden

Utrecht – Graffitispuiter aangehouden

Op zondag 23 juli werd een man aangehouden voor vernieling op de Spijkerstraat. Er is een verdachte aangehouden.

Om 14:30 uur kwam er een melding binnen over vernieling van het openbaar vervoer. Een man zou graffiti spuiten op één van de gestalde treinen op het rangeerterrein van de NS. Eenmaal ter plaatse zagen agenten een man op het spoor staan. Toen hij de agenten zag naderen, gooide de man een tas weg en probeerde te ontkomen. De 28-jarige Utrechter rende weg maar werd al snel in de kraag gevat. De verdachte is meegenomen naar het bureau. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…