Home Utrecht Utrecht – Insluiping woning

Utrecht – Insluiping woning

Maandag 3 juli kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd op de Adriaan van Zwietenstraat. De politie heeft een verdachte kunnen arresteren.

Omstreeks 11.35 kreeg de politie een melding van een mogelijke woninginbraak. Eenmaal ter plaatse kwam de agent te weten dat de melder twee mannen de woning in had zien gaan, terwijl er een op de uitkijk stond. Twee van de verdachten zijn gevlucht voordat ze iets konden stelen. De 25-jarige man, wonend in Utrecht, die op de uitkijk stond is na een korte achtervolging aangehouden op de Moerbeistraat. De politie is een nader onderzoek gestart. 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het M…