Home Utrecht Utrecht – Aanhoudingen na diefstal kentekenplaten

Utrecht – Aanhoudingen na diefstal kentekenplaten

Op dinsdag 23 mei werden twee mannen aangehouden, nadat zijn kentekenplaten van een auto hadden gestolen.

Rond 21.05 uur kwam een melding dat er op de Emmy van Lokhorststraat kentekenplaten van een auto waren gestolen. Agenten gingen erheen en troffen de auto zonder kentekenplaten aan. Een getuige vertelde dat hij de verdachte had gezien en dat hij in een Volkswagen Polo weggereden was. Ook wist hij te vertellen dat hij deze man eerder had gezien, toen hij de kentekenplaten van zijn buurman wegnam.

Tijdens het opnemen van de getuigenverklaring kwam er een nieuwe melding, waarbij gezien was dat er bij de Verlengde Vleutenseweg mogelijk gestolen kentekenplaten op een Volkswagen Polo werden geschroefd. Vervolgens werd er met dezelfde auto bij de Beneluxlaan getankt zonder te betalen. Na korte tijd werd de auto gezien op de Goylaan. Agenten gingen erachteraan en gaven een stopteken. De auto kwam tot stilstand en de twee inzittenden, 19 jaar uit Utrecht, werden aangehouden. De auto werd in beslag genomen en de verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Lavey Lisa Houteveen

Lavey is op maandagmiddag 18 juni 2018 van school vertrokken. Zij zou 15.30 uur terug naar…