Home Utrecht Utrecht – Verdachte steekincident Utrecht op Nationale Opsporingslijst

Utrecht – Verdachte steekincident Utrecht op Nationale Opsporingslijst

Op dinsdag 23 mei hebben politie en justitie de naam en foto vrijgegeven van een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats . Deze man, Si Mohamed el Harrachi, wordt ervan verdacht op woensdagochtend 3 mei betrokken te zijn geweest bij een steekincident aan de Wijnesteinlaan. Hierbij kwam een 18-jarige man om het leven. De verdachte wordt gezocht en zijn gegevens worden geplaatst op de Nationale Opsporingslijst.

verdachte

Die woensdagochtend 3 mei werden rond 10.00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident aan de Wijnesteinlaan. Ter plaatse troffen zij een zwaargewonde man aan die naar een ziekenhuis werd gebracht. Onderweg naar het ziekenhuis overleed de 18-jarige man aan zijn verwondingen.

 

 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het M…