Home Gelderland Ede Slingerende bestuurder veroorzaakt verkeersongeval op A12

Slingerende bestuurder veroorzaakt verkeersongeval op A12

Op zondagmiddag 5 mei vond op de A12 een verkeersongeval plaats. Een getuige had gezien dat een auto erg slingerend over de A12 had gereden in de richting van Ede/Utrecht. De auto reed vervolgens van achteren tegen een andere auto aan die hard tegen de vangrail aan kwam en vervolgens meerdere malen om zijn as tolde over de snelweg. De auto die de aanrijding had veroorzaakt, kwam vervolgens ook tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurder van de auto die slingerend had gereden en de bijrijder van deze auto waren vermoedelijk onder invloed van drugs. Beiden werden voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het rijbewijs van de bestuurster van de auto, een 32-jarige vrouw uit Velp, werd ingevorderd. In het ziekenhuis werd van de vrouw een bloedproef afgenomen. De bestuurster van de auto die werd aangereden, een 27-jarige vrouw uit de gemeente Bronkhorst, raakte niet gewond. Beide auto’s werden afgesleept.

Laad meer Ede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Stadspoort – Ede

Deze brutale winkeldief stal veertien pakken koffie uit een supermarkt. Wie weet wie hij i…