Home Utrecht Vrouw gewond bij aanrijding in Woerden

Vrouw gewond bij aanrijding in Woerden

Een scooterbestuurster raakte op dinsdagmiddag gewond bij een aanrijding met een bestelbus. Rond 16.15 uur reed een 20-jarige vrouw uit Kamerik op een scooter over de Utrechtsestraatweg in Woerden. Ter hoogte van een bedrijfsterrein wilde zij linksaf slaan en liet het tegemoetkomende verkeer eerst voorgaan. Op het moment dat zij vervolgens optrok, haalde een 49-jarige man uit Oudewater haar met een bestelbus in, met een aanrijding tot gevolg. De Kamerikse kwam ten val en raakte gewond. Een ambulance bracht haar met mogelijk been- en rugletsel over naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Overval winkel Balladelaan Amersfoort. Wie heeft informatie?

Zondag 25 september rond 19.15 uur is een winkel aan de Balladelaan overvallen. Een gemask…