Home Utrecht Verdacht pakketje blijkt technisch apparaat

Verdacht pakketje blijkt technisch apparaat

Vrijdagmiddag werd een verdacht pakketje onder een auto aangetroffen. Het bleek te gaan om een technisch apparaat. Onder een auto op het parkeerterrein bij het Van der Valk hotel in Houten werd een verdacht pakketje ontdekt. De omgeving werd in een omtrek van vijftig meter afgezet. Hierdoor moesten gasten die zich aan de ene zijde van het hotel bevonden, zich verplaatsen naar de andere zijde. Explosieven experts van de politie deden onderzoek naar het pakketje. Na dit onderzoek en in overleg met de explosieven opruimingsdienst werd de conclusie getrokken dat het geen explosief betrof. Het pakketje werd door de experts verwijderd. Het bleek een technisch apparaat te zijn. Een onderzoek is ingesteld.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…