Home Utrecht Verdachte jongens blijken bewapend

Verdachte jongens blijken bewapend

Twee jongens gedroegen zich op maandagmiddag  verdacht. Eén van hen bleek een vuurwapen bij zich te hebben. Rond 13.00 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens op de Dorpsstraat ongezond veel belangstelling hadden voor woningen en bij meerdere huizen hadden aangebeld. De getuige had het idee dat de twee op het inbrekerspad waren. Hij gaf een signalement en een looprichting van het tweetal door.

Agenten zagen de verdachten op de Koningin Julianastraat lopen. Zij controleerden de twee, jongens van 17 jaar uit Utrecht. Eén van hen bleek een vuurwapen in zijn broeksband te hebben. De politiemensen hielden hem direct aan en namen het vuurwapen in beslag. De andere verdachte kon zich niet legitimeren en werd eveneens aangehouden. De verdachten werden naar het politiebureau overgebracht en zijn voor nader onderzoek vastgezet. Uit onderzoek bleek dat het vuurwapen een zeer echt lijkend nepvuurwapen was.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Meerdere dodelijke slachtoffers bij ongeval snelweg

Bij een zeer ernstig ongeval dat zaterdagavond 2 december plaatsvond op de A1 verloren dri…