Home Uncategorized Verdachte busoverval bekent drie overvallen

Verdachte busoverval bekent drie overvallen

De 18-jarige inwoner van Kampen die op woensdag 20 februari aan werd gehouden in verband met de overval op een bus op zondagavond 17 februari op de Hunzelaan, heeft deze overval bekend. Bij de doorzoeking van zijn woning werd (een gedeelte van) de buit van die overval aangetroffen. Daarnaast heeft de verdachte ook twee eerdere overvallen op bussen in 2011 bekend. Deze overvallen vonden op 15 en 21 juli van dat jaar plaats op de Merwedelaan en de Waallaan. De overvallen veroorzaakten veel onrust en onveiligheidsgevoelens bij medewerkers van de busmaatschappij.

De meest recente overval vond op zondagavond 17 februari omstreeks 19.15 uur op de Hunzelaan plaats. Bij de halte “de Welle” stapte een man de lege bus in. Hij bedreigde de chauffeur met een scherp voorwerp en deze moest geld afgeven. Na de overval vluchtte de overvaller in de richting van De Welle.

Laad meer Uncategorized

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Man raakt gewond bij steekincident

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 mei rond 01.50 uur werd een 42-jarige man uit Alm…