Home Sport Sigi Lens betwist aantijgingen Royston Drenthe

Sigi Lens betwist aantijgingen Royston Drenthe

In verschillende media is inmiddels het bericht verschenen dat Royston Drenthe door Sigi Lens zou zijn bestolen. De bron van de heisa is een artikel in Quote.

Sigi Lens en Albert van Werkhoven (die ook in het artikel wordt beschuldigd), laten weten zich totaal niet te herkennen in hetgeen uit de mond van Royston Drenthe is opgetekend. Langs deze weg worden alle aantijgingen betwist. Er is overigens geen enkel bewijs aangedragen; het betreft alleen losse beschuldigingen.

Opmerkelijk is dat de heer Drenthe zich nimmer rechtstreeks tot de heren Lens en/of Van Werkhoven heeft gewend met de geuite beschuldigingen en dat zij deze nu voor het eerst vernemen via het verschenen verhaal in de Quote. Met de heren Motké en de heer Smits (de schrijvers van het artikel in Quote) hebben zij nooit contact gehad terwijl dit wel wordt gesuggereerd in het artikel alsook in de artikelen in het AD, De Telegraaf en andere media.

De samenwerking tussen betrokkenen is al in 2012 beëindigd. Het is dan ook nogal vreemd dat indien de heer Drenthe jarenlang zou zijn bestolen hij daar niet eerder werk van maakt en ook nu nog aangeeft dat niet te zullen doen omdat dat “zoveel geld kost”.

Dat de publicatie van het stuk samenvalt met de introductie van het boek over Royston Drenthe geeft te kennen. Lens en Van Werkhoven kunnen zich niet aan de indruk onttrekken dat het offensief moet worden opgevat als een mediastunt ter promotie van dat boek.

Lens en Van Werkhoven beraden zich op het nemen van juridische stappen ter voorkoming van verdere laster en smaad.

Laad meer Sport
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ajax en Southampton bereiken overeenstemming over de overgang van Dusan Tadic

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Southampton FC over de overgang van Dusan Tadic naa…