Home Sport Aandacht voor beweging tijdens Nationale Sportweek

Aandacht voor beweging tijdens Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek, de sportpromotie-week van Nederland, gaat dit jaar op 9 september van start. Tot en met 17 september wordt er alles aan gedaan om mensen te laten ervaren hoe leuk sporten en beweging is. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF. Rotterdam is dit jaar de ‘Host City’ van het event en maakte donderdag tijdens het WK kwalificatietoernooi Volleybal Vrouwen bekend welke activiteiten er gaan plaatsvinden tijdens de Nationale Sportweek.

Laad meer Sport
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ajax en Southampton bereiken overeenstemming over de overgang van Dusan Tadic

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Southampton FC over de overgang van Dusan Tadic naa…